Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Blijf alert op acquisitiefraude
Acquisitiefraudeurs zetten u op het verkeerde been door u een aanbod te doen, maar daarbij essentiële informatie weg te laten, te verbergen of op een onduidelijke wijze te presenteren. U wordt misleid en de schade kan dan groot zijn. Waarop moet u alert zijn?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. van Kaam Assurantien inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? van Kaam Assurantien heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

van Kaam Assurantien , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij van Kaam Assurantien vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0164 - 235679 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Bergen op Zoom


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.